У Станіславі на Херсонщині перейменують вулицю на честь загиблого в АТО односельця

23 Лютого 2017 08:01

ridna.ua

У селі Станіслав Білозерського району Херсонської області мешканці вирішили перейменувати одну з вулиць і дати їй ім’я нещодавно загиблого в АТО односельця. Так, вулицю Флотську перейменують на вулицю імені Сергія Сонька.

Про таке рішення станіславців розповів сільський голова Володимир Желуденко. «На звернення жителів вулиці Флотської та інших жителів села Станіслав в ході сільських громадських слухань 18 лютого 2017 року було розглянуто пропозицію про перейменування вулиці Флотської, в ім’я загиблого за Україну героя — морського піхотинця, який проживав на цій вулиці, — Сергія Сонька. На слуханнях зареєструвалися 185 осіб. Всі одноголосно підтримали пропозицію про нову назву — «вулиця морпіха Сергія Сонька». Голосування проводилося шляхом вставання. Зібрання віддало шану загиблому бійцю хвилиною мовчання. Дякую односельцям за патріотичну позицію», — написав Желуденко на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Сонько загинув 8 січня 2017 року. Йому було 23 роки. Близько року тому він вирішив іти до війська. Сонько був командиром третього відділення 36-ї бригади морської піхоти. Паралельно Сергій навчався на юридичному факультеті Чорноморського університету ім. Петра Могили на заочному відділенні.

Іван АНТИПЕНКО, «День»