Херсонці отримали “просвітницькі бюлетені” від “Рідної країни”

30 Грудня 2016 11:46

7z7ow5fb9wiДнями у Херсоні представництво Громадського руху Миколи Томенка “Рідна країна” розповсюдило понад тисячу екземплярів інформаційного бюлетеня.

У 2016 році “Рідна країна” випустила вже чотири інформаційних бюлетеня. А у грудні побачила світ чергова газета. Хоча бюлетень має примітку “Київський спецвипуск”, але херсонці знайдуть на його сторінках багато актуальної, корисної та цікавої аналітики.

“Інформаційний бюлетень покликаний інформувати громадян про справжню суспільно-політичну ситуацію в країні, про досягнення і втрати, про гострі й актуальні проблеми нашого життя. На сторінках газети пропонуються шляхи вирішення цих проблем”, – розповів представник Громадського руху Миколи Томенка “Рідна країна” у Херсоні Тарас Букрєєв.

Так, в останньому, грудневому, випуску газети “Рідна країна” можна дізнатися, чому Чорнобиль не має лякати і як його можна зробити предметом гордості українців, звідки вигулькнула парадоксальна ситуація під антиукраїнським гаслом «БЕЗВІЗ ЗА УМОВИ БЕЗЛІСУ», а також — цікаві факти про Святого Миколая та наші різдвяні традиції.

В електронному варіанті газету можна переглянути ТУТ.