У Херсоні презентують книгу Сашка Обрія «І.ДЕ.Я»

10 листопадаа 2016 12:15

idea11 листопада о 12.00 у Херсонські обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова відбудеться презентація поетичної збірки «І.ДЕ.Я» поета із Южноукраїнська, члена Національної спілки письменників України Сашка Обрія.

Збірка складається з трьох розділів: насіння, дерево та яблуко (і +де + я). До першої частини увійшли обрані вірші з дебютної книги автора в новій редакції. Другий розділ вміщує переважну більшість римованих творів, написаних Олександром за останні два роки. «Яблуко» ж складається виключно з верлібрів.

Книга наповнена урбаністичними сюжетами, котрі постійно переплітаються з образами природи. Відлуння цього поєднання простежується і у зовнішньому дизайні збірки.

На розвороті збірки зображена варіація фрагменту картини Мікеланджело Буонаротті «Народження Адама». Дві руки тягнуться одна до одної. Одна уособлює технократичний світ, друга – природу. Це два основних варіанти розвитку цивілізації, між якими людина постійно має обирати свій шлях.

Сам Сашко вбачає вихід у поступовому відродження зв`язку людини з природою, частковому, а то й повному, поверненню до витоків – гармонійного співіснування людини та природи.

Усі бажаючі зможуть придбати книгу у автора після презентації.