Переповнений Генічеськ передає привіт Кримнашу: ви там тримайтеся [Відео]

29 Червня 2016 09:32
fakty.ictv.ua

fakty.ictv.ua

Українці відпочивали чотири дні, і вже 25 червня в Генічеськ і на Арабатську стрілку прибула рекордна кількість охочих освіжитися в морі, передають Вести Геническа.

Як зазначає видання, на Арабатській стрілці така колона авто, як до анексії Криму на півострів. У Генічеську також небачені стовпотворіння і періодичні транспортні затори. Біля місцевого супермаркету парковка переповнена машинами. На Генічеському залізничному вокзалі напередодні електропоїзд із Дніпра до Генічеська не зміг вмістити всіх охочих. Придніпровська залізниця оперативно призначила додатковий потяг. Обидва електропоїзди з різницею в 50 хвилин прийшли в Генічеськ ущент заповненими, зазначає видання.

– 26 червня 2016 року, Генічеськ. Містом важко проїхати, пробки і затори. Туристів просто нереально багато. Стільки відпочивальників у червні місяці я ще не бачив. Так ось, хочу передати привіт “Кримнаш” і сказати: у нас все добре, ну, а ви тримайтеся, – пишуть в мережі. До слова, “пік” сезону в окупованому Криму наочно демонструють кадри пляжів півострова.

Джерело: FAKTY.ICTV