Будівництво нової підстанції на Херсонщині триває згідно з графіком

4 Квітня 2016 10:20
unn.com.ua

unn.com.ua

Ремонтні роботи з будівництва нової підстанції на Херсонщині тривають згідно з визначеним графіком і першого липня зазначений об’єкт буде зданий для експлуатації. Про це було повідомлено під час засідання робочої групи з вирішення проблемних питань, пов’язаних з енергопостачанням водогосподарських об’єктів Чаплинського та Каланчацького районів, передає УНН.

Зараз тривають ремонтні роботи дорожнього покриття на ділянці дороги від Чаплинки до Каїрки, по якій перевозитимуть обладнання для нової підстанції. Зокрема, на сьогоднішній день відремонтовано 800 квадратів даної дороги.

Розпочато підписання договорів між управлінням водних ресурсів області та водокористувачами.

Нагадаємо, через відсутній контракт на поставку електричної енергії з Об’єднаної енергетичної системи України на тимчасово окуповану територію АР Крим з першого січня 2016 року відключено повітряну лінію — 220 кВ “Каховська-Титан”, живлення споживачів, переведено на резервну схему від мереж ОЕС України. При цьому, рівень напруги в електричних мережах знизився до критичного рівня.

26 лютого НКРЕКП прийняла рішення про схвалення змін до інвестиційної програми ПАТ “Херсонобленерго” на 2016 рік, що дасть змогу забезпечити стале енергопостачання споживачів Чаплинського й Каланчацького районів та вирішить питання зі зрошенням вже у цьому сезоні.

Нагадаємо, 18 березня розпочалось будівництво нової підстанції на Херсонщині.