«День» презентує херсонцям новий «Маршрут №1» про вміння «виробляти» радість

10 Лютого 2016 15:46

Ви вже бачили відеоанонс нашого нового «Маршруту № 1»? Чи змогли всидіти на місці? Свіжий глянець «Дня» «заряджає» на рух. І на радість!

Стиль цього місяця – руханка. У «Маршруті №1», який вийде у світ уже цієї п’ятниці, креативна команда «Дня» оновила і збагатила сенсами давнє і миле українське слово. «Руханка» – це не тільки про «зарядку»… А й про ті здорові параметри, які можуть підтримати і розвинути сьогоднішню людину», – пише у своїй колонці головний редактор «Дня». Вам цікаво, які три складових входять у «рецепт» здорового способу життя від Лариси Івшиної? Обов’язково купуйте новий «Маршрут № 1»!

702788_1092189950814118_490841572_nЩоб читач не загубився в «нетрях» інформації (часом дуже сумнівної якості) про те, як виглядати і відчувати себе здоровим, автори глянцю проклали «Маршрут №1» по дієтах, косметичних засобах, спортивному спорядженню і не тільки. Що є міфом, а що насправді здоровим харчуванням, яким був «комплекс SPA» в наших прабабусь, які найкращі рецепти коктейлів для детоксу, де найкращі місця корисної і смачної їжі та навіть які фільми найбільше мотивують на здоровий спосіб життя – усе це у випуску «Руханка – Style». А для тих, хто мріє про спортивні вершини, ми «розвідали» секрет успіху олімпійського чемпіона з плавання Дениса Силантьєва.

І ще – надзвичайно приємний бонус: у глянці зібрані найзручніші варіанти тренажерів для тих українців, хто настільки у цейтноті, що ніяк не вибереться на пробіжку чи заняття у спортзалі. А таких серед нас у цей шалено-швидкий час, погодьтеся, чимало. Тобто ви одночасно зможете робити вправи і… читати улюблений «Маршрут №1». Чим не джерело радості?

Шукайте новий випуск «Руханка – Style» у кіосках преси з 12 лютого або ж замовляйте його на сайті «Дня» http://www.day.kiev.ua/uk/catalog/ чи за телефоном відділу реалізації (044) 303 96 23.