До уваги херсонських старшокласників! Розпочалася реєстрація на ЗНО-2016

2 Лютого 2016 06:03

1413905484_11212Управління освіти міської ради повідомляє, що з 01 лютого розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання-2016, яка триватиме до 4 березня.

У 2016 році для вступу до вищого навчального закладу абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2016 року.

Кожен учасник ЗНО має право скласти тести НЕ більш як із чотирьох навчальних предметів з переліку:

· Українська мова і література

·  Історія України

· Математика

· Біологія

· Географія

· Фізика

· Хімія

· Англійська мова

· Іспанська мова

· Німецька мова

· Російська мова

· Французька мова

Увага! Для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури (українська мова), математики або історії України зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Для реєстрації: ви маєте оформити реєстраційну картку, скориставшись спеціальною комп’ютерною програмою, яку розміщено на вєб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти самостійно. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року мають звернутися за допомогою до особи, відповідальної за реєстрацію в навчальному закладі, де навчаються.

Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, яким станом на 01 вересня 2015 року виповнилося 16 років, буде відбуватися за паспортами. Зважаючи на стислі терміни реєстрації, радимо якнайшвидше розпочати процедуру отримання паспортів.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано в індивідуальному конверті.

Випускникам загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року індивідуальні конверти надсилаються до закладу, де вони навчаються, випускникам минулих років та учням (слухачам, студентам) професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, зазначеною в реєстраційній картці.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні.