У Херсоні відбудеться тренінг “Робота з інформаційними матеріалами в діяльності ІГС»

13 листопадаа 2015 09:36
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

У м. Херсоні 19 – 20 листопада відбудеться тренінг “Робота з інформаційними матеріалами в діяльності ІГС».

Цей тренінг є частиною більшої навчальної програми для громадських організацій Херсонської та Миколаївської областей в рамках проекту “Інформаційне суспільство: розвиток цифрового потенціалу мережі районних ІГС”.

Метою тренінгової програми є підвищення ролі місцевих ІГС у формувані інформаційного простору громади. Саме тому, навчальна програма розрахована на активістів місцевих громадських організацій. Якщо такі організації працюють на користь своєї громади та хочуть покращити свою спроможність впливати на формування інформаційного простору громади, то вони можуть взятии участь у навчальній програмі проекту.

На тренінгу будемо докладно говорити про джерела інформації, як створювати інформацію самостійно, які аспекти є визначальними, що цікавить громаду, про   мову простих слів при написанні інформаційних повідомлень та просуванні в публічному просторі, про інформаційні запити та роботу з ними. Учасників/ць очікують численні практичні вправи, тож вітається, якщо у Вас будуть з собою чернетки тих питань/проблем, які для вашої організації та\або громади мають велике значення.

У подальшому у межах проекту учасники/ці зможуть взяти участь в майстер-класах та замовити консультаційну підтримку у розвитку цифрового потенціалу організації та інших заходах проекту.

Просимо до 24:00 15 листопада 2015 року зареєструватися для участі у тренінгу за посиланням http://goo.gl/forms/H6wUGwcCU2 .

Кількість учасників обмежена, тому просимо не зволікати та вчасно податися до участі у тренінгу.

Слідкуйте за новинами на сайті організації http://socioprostir.org.ua .

Організатори забезпечують учасникам та учасницям відшкодування коштів за проїзд, проживання та харчування, забезпечують навчальними матеріалами. Інформація про час та місце проведення тренінгу буде надана учасникам які зареєструвалися.

Більше інформації можна отримати від Наталії Дорофєєвої, newgenerproject@gmail.com, тел. (0552) 42 03 22, 095 2281509.

Проект “Інформаційне суспільство: розвиток цифрового потенціалу мережі районних ІГС” здійснюється за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.