У Херсоні відбулися конкурси учнівської молоді з інформаційних технологій

29 Жовтня 2015 15:51
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На базі академічного ліцею ім. О. В. Мішукова та спеціалізованої школи № 30 відбулися міські конкурси учнівської молоді з інформаційних технологій.

У конкурсах  з користування персональним комп’ютером та Web-дизайну взяли участь 56 учнів від 37 освітніх  закладів міста.

При виконанні завдань конкурсанти продемонстрували достатній рівень знань  інформаційних технологій, а саме: добирати відповідне програмне забезпечення, порівнювати функціональні можливості різних способів опрацювання даних, виділяти їх переваги та недоліки; уміння критично мислити, стисло і грамотно викладати висновки, виділяти головне.

У міському конкурсі учнівської молоді з Web-дизайну перемогу одержала  Ломоносова Ю., учениця 11 класу спеціалізованої школи № 30.

У міському конкурсі з користування персональним комп’ютером  1 місце вибороли: Самойленко О., вихованець Центру технічної творчості, учень  11 класу фізико-технічного ліцею та Клименко О., учень 11 класу академічного ліцею ім. О.В. Мішукова.

У командному заліку конкурсів учнівської молоді з інформаційних технологій 1 місце посіла команда учнів спеціалізованої школи № 30.