У Херсонському державному університеті відкрилась безкоштовна суботня школа

25 Жовтня 2015 10:08

17 жовтня на факультеті фізики, математики та інформатики Херсонського державного університету відбулося відкриття безкоштовної суботньої школи.

Захід розпочався з презентації ІТ-компанії DataArt, яка є одним із найбільших роботодавців для спеціалістів у галузі ІТ як в Україні, так і у світі. Представляв компанію її співробітник і випускник кафедри Олександр Аташьян. Відвідувачі суботньої школи, які декілька років тому вступили на спеціальності кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики, мають реальні можливості для початку своєї кар’єри у компанії DataArt.

У ході роботи школи школярі вирішували задачі, пов’язані з використанням математичних алгоритмів розв’язання економічних задач. Це заняття провів заступник завідувача кафедри ІПІЕК Віталій Кобець.

suturday_school_1Також учні 9-11 класів Херсона розв’язували завдання для підготовки до ЗНО з математики під керівництвом старшого викладача кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу Ірини Перегняк. По завершенню відвідувачам суботньої школи було надане домашнє завдання на закріплення розглянутого матеріалу.

Нагадаємо, що суботня школи факультету фізики, математики та інформатики працює упродовж багатьох років. Викладачі школи допомагають учням старших класів не лише готуватися до ЗНО, а й сприяють визначенню своєї майбутньої спеціальності, серед яких – фізика, математика, інформатика, програмна інженерія, економічна кібернетика.

Наступне заняття заплановане на 31 жовтня о 09.00 в аудиторії 511 головного корпусу ХДУ. Запрошуються всі охочі.