Генічани пропонують туристам нові атракції та розваги

7 Серпня 2015 15:01
visitkherson.gov.ua

visitkherson.gov.ua

Арабатська стрілка – воістину унікальне місце для відпочинку на Азовському морі. Ця коса довжиною 113 км відділяє Сиваш від Азовського моря. Ширина ж стрілки становить від 270 м до 8 км. Арабатка без перебільшення може запропонувати відпочинок на морі на будь-який смак: від чудового піщаного пляжу на Азовському морі, теплого південного сонця, грязелікування, солоних озер, термальних мінеральних вод до найбільш захоплюючих фестивалів за різними напрямками. Цього року значно зросла кількість нових розважальних заходів на території Генічеського району.

Фестивальний календар – це справжній путівник по найяскравішим подіям. Ось, що пропонує Арабатське літо – 2015 відпочиваючим у серпні!

З 29.06.2015 – 30.08.2015 в рамках проекту «Арабатські Емірати» активну студентську молодь зустрічає Free Zone (територія свободи).

Ти сам вибираєш, яким буде твій день !!! Активний відпочинок, музичні заходи, спортивні змагання, заняття іноземними мовами, тематичні вечірки, музика і дискотеки, інтелектуальні ігри, школа йоги і заняття фітнесом. Кінотеатр на березі моря.

http://www.fz.org.ua/

Anotherland – це перший в Україні молодіжний курорт на березі Азовського моря, на якому 10 тижнів поспіль  з 29.06.2015 – 06.09.2015 проходить фестиваль музики і мистецтв. Тут щотижня нова музична програма з акцентом на певний стиль музики і новий фестиваль. Створено всі умови, щоб за 7 днів пройти творчу реабілітацію, відпочити, отримати нові враження, знання і знайомства. Кожен сам обирає тиждень з близькою йому музикою і людьми, які поділяють його інтереси.

http://www.anotherland.com.ua/