Херсонський «Кристал» здобув чергову перемогу в контрольному матчі

18 Липня 2015 15:03
fckristal.com

fckristal.com

Черговий поєдинок у рамках підготовки до нового сезону провів херсонський «Кристал». На своєму полі команда Сергія Шевцова здолала «Вікторію» з с. Бехтери.

Матч складався вдало для херсонців, але суперник успішно використовував помилки «зелено-біло-синіх» і зміг тричі відзначитись результативними ударами.

fckristal.com

fckristal.com

Рахунок відкрили господарі. На 18 хвилині Ленський навісив зі стандарту, а Козаченко точним ударом головою відправив м’яча у верхній кут. Та вже за кілька хвилин гості забили у відповідь після швидкого розіграшу штрафного.

«Кристал» тут же відновив перевагу. Барладим зайняв хорошу позицію перед воротами і в один дотик переправив «круглого» до сітки після точного пасу Цоя.

Після перерви господарі швидко відзначились третім голом. Суперники не встигали за швидкими нападниками херсонців і цього разу не вгледіли за Мартяном, який, обігравшись із Білоусовим, точно пробив із лінії штрафного майданчика.

DSC_0066

Але скоро «Вікторія» скоротила відставання. Гості розіграли комбінацію на лівому фланзі атаки, знайшли вільного партнера, який відзначився точним обвідним ударом під дальню стійку.

Рахунок 3:2 теж протримався недовго. Чергова атака «Кристала» на 71 хвилині завершилась взяттям воріт. Гол на рахунку Мартяна. А під кінець матчу гості встановили остаточний результат поєдинку, використавши помилку воротаря «Кристала».

Контрольний матч

«Кристал» – «Вікторія» (Бехтери) – 4:3 (2:1)

16 липня, м. Херсон, стадіон «Кристал». 18.00

Голи («Кристал): Козаченко (18), Барладим (26), Мартян (53, 71).

«Кристал»: Каспрович (Травкін (Рибачук), Хомутов (Сальвай), Бічевой (Берест), Худченко, Поплавка (Фетісов), Цой (І. Шевцов), Ленський (Владика), Барладим (Білоусов), Мартян, Гливий (Старовойт), Козаченко (Михайленко).

Тренер: Сергій Шевцов.