Фонд громади Херсона «Захист» провів інформаційну зустріч з потенційними грантерами

6 Липня 2015 09:19
zahyst.ks.ua

zahyst.ks.ua

2 липня Фонд громади Херсона “Захист” провів інформаційну зустріч з майже 30-ма активістами (лідерами громадських організацій та ініціативних груп), які мають намір взяти участь у конкурсі малих грантів за соціальною інвестицією ЄС «Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні», який оголошено Фондом 16 червня.

Прийом заявок на участь у конкурсі буде завершено 15 листопада.

Команда фахівців Фонду допомагала новоствореним неурядовим організаціям та ініціативним групам, у тому числі – з райцентрів області та сільської місцевості, розібратися у аплікаційній карті, отримати нові знання з написання проектів на користь своїм громадам.

Тим, хто не потрапив на семінар, прийдеться розбиратися самостійно. Неучасть у семінарі не означає неможливість подати свої проекти на розгляд експертної комісії. Вона складається з 5-ти експертів, які не обізнані з тим, хто ще є експертом, й будуть оцінювати проекти за оціночними листами самостійно. На підставі їх оцінок й буде визначено 7 переможців, які й отримають підтримку для втілення своїх ідей. Результати конкурсу Фонд оголосить 20 серпня!