«Рідна країна» організовує дозвілля військовослужбовців на Херсонщині

1 Липня 2015 20:45

Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» понад рік співпрацює з військовослужбовцями 11-ї окремої бригади армійської авіації. Зокрема, херсонське представництво неодноразово надавало адресну допомогу бійцям другого батальйону, задовольняючи нагальні потреби.

DSC02208

Цього разу, напередодні Дня Конституції України херсонський представник Фонду Михайло Линецький сприяв організації дозвілля наших військових. 26 червня, за посередництва Михайла Валерійовича на території військової частини творчий колектив «На біс!» презентував концертну програму.

DSC02212

Театралізована постановка “Українські усмішки”, наповнена колоритом українського народного гумору, супроводжувалась піснями та перемежовувалась віршами. Завершилось дійство піснею “Про Україну”. Разом із колективом виступила Наталя Уварова, автор та виконавець власних пісень. “В цей непростий для країни час ми несемо частинку радості та надії на кращу долю в Україні”, – відмітила художній керівник колективу Олена Літвінова. “А почалось все так… В колі друзів була висловлена ідея збиратись разом і творити радість і добро, нести людям добрий  настрій та надію. Сподіваємось, нам це вдалось”, – завершила керівник.

DSC02215

У свою чергу Михайло Линецький та командування 11-ї окремої бригади армійської авіації висловили вдячність Марині Чарнецькій та художньому керівнику колективу Олені Літвіновій за те, що вони не залишаються осторонь подій котрі відбуваються в нашій країні й всіляко намагаються підтримати наших бійців, підняти їхній бойовий дух.

DSC02216

DSC02220

DSC02222

DSC02228

Тарас Букрєєв “Рідна Херсонщина”, фото автора