Микола Томенко: Ми бачимо Сербію у складі міжнародної коаліції на підтримку України

23 Червня 2015 12:15
tomenko.ua

tomenko.ua

Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Микола Томенко, голова підкомітету з питань державного моніторингу навколишнього природного середовища цього Комітету Іван Рибак та член Комітету з питань європейської інтеграції Григорій Тіміш взяли участь у ІІІ Дунайській парламентській конференції, яка розпочалася вчора у Бєлграді (Республіка Сербія).

В рамках конференції Микола Томенко як керівник української делегації провів зустріч зі спікером сербського парламенту Майєю Гойковіч, під час якої вони обговорили низку питань парламентської співпраці, зокрема, у сфері екології, освіти, культури тощо.

Говорячи про політичну ситуацію, Микола Томенко зазначив, що наша держава бачить Сербію в системі так званої міжнародної коаліції на підтримку України. «Оскільки сьогодні надзвичайно важливо, щоб усі європейські країни підтримали Україну у боротьбі за її територіальну цілісність, незалежність і свободу, і допомогли зупинити втручання Росії та російських військових на території України», – зазначив М. Томенко.