Микола Томенко відвідав військовослужбовців на Херсонщині

5 Червня 2015 19:00

IMG_7387Народний депутат України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко під час свого перебування на Херсонщині відвідав військову частину 11-ї окремої бригади армійської авіації. Він оглянув умови побуту бійців та їхнє забезпечення.

Спілкуючись з солдатами Микола Володимирович відповідав на питання, котрі їх найбільше хвилюють, зокрема стосовно досягнень та помилок української влади, майбутнього нашої армії. Також військові детально розповіли про свої повсякденні проблеми пов’язані з несенням служби.

Представництво Фонду допомагало облаштовувати спортивний куток в казармі

Представництво Фонду допомагало облаштовувати спортивний куток в казармі

Командир батальйону охорони військового аеродрому та командир військової частини звернулися до народного депутата за допомогою у вирішенні гострих питань, зокрема вирішити проблему з затягуванням процесу нагородження бійців, котрі проявили себе у зоні проведення АТО. Також,командир військової частини акцентував увагу на тому, що інструкції котрі існують в армійській авіації вже давно застарілі та й підходять в більшості своїй для мирного часу, сучасні ж події внесли свої корективи у ведення бойових дій, тому військові звернулися до Миколи Томенка з проханням допомогти достукатися до чиновників в штабах з вимогою переглянути посадові інструкції для пілотів.

Варто зазначити, що херсонський представник Фонду «Рідна країна» Михайло Линецький неодноразово надавав допомогу військовим 11-ї окремої бригади армійської авіації й ця співпраця продовжується понад рік. Представництво Фонду допомагало облаштовувати спортивний куток в казармі, покращувати побут, ну, й звично, допомагали найнеобхіднішим: від одягу та берців до найновіших засобів зв’язку та GPS-навігаторів. Й цього разу приїхали не з порожніми руками, засновник Фонду Микола Томенко передав літні берці для солдат, спортивний інвентар та продукти.

Для того, щоб легше переносити складнощі військової служби та додати домашнього тепла, бійці облаштували в казармі акваріум

Для того, щоб легше переносити складнощі військової служби та додати домашнього тепла, бійці облаштували в казармі акваріум

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”, фото автора