Херсон запрошує на фестиваль південного колориту «Тишо-Тишо фест»

27 Травня 2015 08:01
city.kherson.ua

city.kherson.ua

30-31 травня в Херсоні на набережній по пр. Ушакова проходитиме фестиваль південного колориту, їжі та емоцій «Тишо-Тишо фест».

Мета фестивалю: створити майданчик для спілкування людей, обміну позитивними емоціями, творчим потенціалом, енергією успіху, позитивним досвідом для мешканців Херсона, області, Чорноморського регіону, всієї України. Дати можливість мешканцям міста та гостям фестивалю відчути себе одним цілим з культурою та історією свого міста, свого краю, своєї країни. Напередодні туристичного сезону привернути увагу до нашого регіону інвесторів і туристів. Розкрити гастрономічний, туристичний, творчий потенціал південного регіону України на території Херсона.

Організатори фестивалю вбачають свою місію в тому, щоб розповісти, показати й закохати в нашу землю, культуру, історію, та разом створювати наше майбутнє, спираючись на успішний досвід проведення подібних заходів в Одесі, Львові, Києві.

Херсонцям та гостям нашого міста будуть запропоновані майданчики за напрямками: гастрономія, вулична їжа; пансіонати, бази відпочинку, турфірми; вуличні музиканти; танцювальні колективи; дитяче дозвілля та розвиток; художники, ремісники, артисти.

Дивіться, дізнавайтесь, пробуйте!