«Кристал» Херсон – «Кремінь». Анонс

22 Травня 2015 17:37
fckristal.com

fckristal.com

23 травня, в рамках 25 туру другої ліги, «Кристал» прийматиме кременчуцький «Кремінь». Початок матчу – о 17.00

Перед поєдинком гості знаходяться на третій сходинці турнірної таблиці і, схоже, вже навряд чи її втратять. Лідерів чемпіонату «Оболонь-Бровар» і «Черкаський Дніпро» кременчужанам уже не дістати, а «Реал Фарма» відстає від них на 7 очок. Саме з одеситами «Кремінь» зіграв у нульову нічию в попередньому турі.

«Кристал» після виснажливих боїв із лідерами у двох останніх матчах втратив Олександра Овчиннікова (травма) та Георгія Сальвая (дискваліфікація). Є мікротравми і в інших футболістів. Головному тренеру Сергію Шевцову доведеться постаратися, аби підготувати хлопців до чергового бою з сильним суперником. Щоправда, характер і самовіддача, продемонстровані херсонцями у попередніх турах (навіть попри мінімальні поразки суперникам), залишають сподівання на домашній успіх у 25 турі. Крім того, у спину «Кристалу» дихає «Скала», яка воліє піднятися на сходинку вище і відстає лише на одне очко.

Статистика останніх зустрічей між «Кристалом» і «Кременем» – на користь гостей. У двох попереднім матчах чемпіонату вони здобули дві перемоги з однаковим рахунком 2:0. 6 вересня минулого року у Херсоні «Кремінь» взяв три очки завдяки влучним ударам Сергія Степанчука та Єгора Іванова. А в Кременчуці «Кристалу» двічі забив Сергій Ченбай.

У найближчому матчі херсонці мають нагоду взяти реванш бодай за одну поразку. Приходьте підтримати «Кристал»!

ФК «Кристал»