На Херсонщині міліціонери разом з небайдужими громадянами допомогли одинокій матері бійців АТО

20 Травня 2015 11:33

На Херсонщині міліціонери разом з фермерами вирішили побутові проблеми одинокої жінки, сини якої проходили службу в зоні проведення антитерористичної операції. На прохання пенсіонерки їй привезли корми для свійської худоби і птиці.

На Херсонщині триває Всеукраїнська акція “Від щирого серця”, ініціатором якої є Міністерство внутрішніх справ України. Метою акції є підтримка родин захисників нашої держави.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Начальник Нижньосірогозького райвідділу міліції Олексій Войчек разом зі своїми підлеглими та фермерами допомогли пенсіонерці Ганні Іванівні Шилік. Її старший син Анатолій поліг смертю героя у боях під Іловайськом у серпні 2014 року. Молодший Олександр добровольцем пішов до армії і несе службу під Маріуполем. Дільничні інспектори міліції навідалися до Ганни Іванівни, щоб дізналися її побутові проблеми.

На прохання Ганни Іванівни міліціонери разом з фермерами Дем’янівської сільської ради привезли їй корми для худоби, висловили слова підтримки та подякували за те, що жінка виховала гідних захисників Батьківщини.

– Наш обов’язок – допомагати родинам Героїв. І не лише у матеріальному плані. Рідним захисників особливо потрібна увага і моральна підтримка, – зазначив начальник Нижньосірогозького райвідділу міліції Олексій Войчек. – Наші дільничні інспектори міліції постійно навідують ці сім’ї, спілкуються з ними та по мірі можливостей допомагають вирішити їхні побутові проблеми.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Херсонській області