В Херсоні завершився фестиваль “Таврійська зірка”

28 Квітня 2015 15:26

27042015_39В місті Херсоні відбулося свято дитячої творчості і талантів – фінальний гала-концерт «Ми – діти твої, Україно» другого сезону Першого телевізійного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Таврійська зірка». Після тяжкої роботи професійного журі, володаркою гран-прі стала учасниця вокально-естрадної студії Унісон Дар’я Третяк. Нагороду вона отримала від рук міського голови Володимира Миколаєнка, який також став гостем фестивалю.

“Діти, творчістю яких ми сьогодні могли насолоджуватись, це наш скарб. Впевнений, що сьогоднішній конкурс є лише черговою сходинкою до їх великих творчих звернень. Мрію, що з цих маленьких зірочок виростуть творчі особистості, що прославлятимуть наше місто і нашу країну. Щиро дякую організаторам телефестивалю за можливість для херсонських дітей продемонструвати свій талант на велику телевізійну аудиторію” – резюмував міський голова Володимир Миколаєнко.

Цього року гала концерт був особливий не лише кількістю талановитих учасників та переможців а й патріотизмом, та був приурочений до 70-річчя Великої перемоги.

Дитяча творчість – те, заради чого варто жити і всіма силами допомагати, адже дитячий голос цінується тим, що він найщиріший. Саме цю місію – підтримати та відкрити нових зірок таврійського краю, вже другий рік поспіль несе телеканал Твій ПЛЮС, на чолі із генеральним директором , заслуженим журналістом України Ларисою Кравченко.

Стартувавши у квітні минулого року другий сезон телевізійного фестивалю дитячої та юнацької творчості Таврійська зірка черговий раз довів – талантами Херсонщина дійсно багата. І не лише співочими, адже серед маленьких херсонців виявилося багато обдарованих музикантів, хореографів та театралів. Тож обирати найкращих, серед більш ніж трьохсот учасників було дуже складно.

«Головними відмінностями телефестивалю «Таврійська зірка» від інших проектів стало те, що протягом всього часу учасники мали можливість знімати власні відеокліпи, брати участь у майстер класах із провідними вокалістами та хореографами, гастролювати берегом чорного моря», – розповідає Лариса Кравченко.

Неперевершеність і феєрія, талант і креативність – саме такими високими словами зі сцени говорили про творчість маленьких обдарувань Херсонщини запрошені гості та члени журі Фестивалю «Таврійська зірка». Адже цього сезону виступи творчих колективів, театралів, музикантів та солістів відрізнялися надзвичайною патріотичністю і щирістю почуттів до рідної України.

Під час гала концерту «Ми –діти твої, Україно», всі учасники та гості мали нагоду здійснити подорож у чарівний світ мистецтва, аби насолодитися спалахом справжньої творчості. У залі насолоджувалися талантами херсонської молоді – почесні гості – ветерани та учасники бойових дій, для яких не один виступ присвятили учасники «Таврійської зірки» і звісно, дарували їм квіти.

Грандіозне дійство – гала концерт телефестивалю «Таврійська зірка» зібрав на одній сцені найталановитіших дітей херсонських музичних шкіл та школи мистецтв номер 1, вихованців академічного ліцею імені Олега Мішукова, талантів із Нової Каховки, Цюрупинська та інших обдарувань.