Сьогодні в Херсоні відбудеться акція «Зробимо Україну чистою! – 2015»

25 Квітня 2015 09:39
www.facepla.net

www.facepla.net

25 квітня 2015 року в Херсоні відбудеться п’ята ювілейна акція «Зробимо Україну чистою! – 2015». В ТРЦ «Фабрика» о 17:00 відбудеться звітний гала-концерт цього соціального проекту. Команда ГО «Let’s Do It, Ukraine!» протягом півроку щодня готує проведення наймасштабнішого прибирання країни. Акцію підтримують п’ять міністерств: Міністерство Екології та природних ресурсів України, Міністерство Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерство Інфраструктури України, Міністерство Соціальної політики України, Міністерство Молоді та Спорту.

Акцію «Зробимо Україну чистою! — 2015» проводить молодіжний рух «Let’s Do It, Ukraine!». Це частина міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», який об’єднав вже 112 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

Акція в Україні кожного року об’єднує біля чверті мільйона українців і волонтерів, які в один день і в один час в рамках еко-фесту виходять разом на прибирання. Всеукраїнській екологічний фестиваль відбудеться 25 квітня по всій території України з 10.00 до 15.00. Запрошуємо приєднатись до проекту та всіляко сприяти його реалізації (інформаційна підтримка, участь компанії у прибиранні, брендовані подарунки для волонтерів, тощо). Після проведення акції о 17.00 у ТРЦ Фабрика відбудеться заключний концерт на якому ми підведемо підсумки, оголосимо кількість волонтерів, які прийняли участь у заході та кількість зібранного сміття.

У концерті прийматимуть участь херсонські виконавці, а також группа з Харкова. Участники:

– Херсонске училище культури

– Save it

– No Name

– Carfax

– SexOnTheRadio (м. Харків)

– Команда КВН ХДУ “Какая разница”