У Херсоні виділять ще 153 земельні ділянки воїнам АТО

24 Квітня 2015 10:50

mobilizaciyaПід головуванням першого заступника міського голови Ігоря Пастуха відбулось чергове засідання робочої групи з підбору земельних ділянок для забезпечення потреб громадян, які переселяються з тимчасово окупованих територій України або призвані до Збройних Сил України у зв’язку з частковою мобілізацією, чи проходили строкову військову службу та брали участь в антитерористичній операції, а також членів сімей військовослужбовців, загиблих у зоні проведення антитерористичної операції.

У ньому взяли участь представники виконавчих органів міської ради, Громадської ради при міському голові, військовослужбовці, члени родин військовослужбовців.

Ігор Пастух поінформував присутніх, що на засідання міської ради, що відбудеться 15 травня,  винесено проект рішення «Про дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)» згідно з яким ще 153  учасника АТО зможуть замовляти розроблення проектів землеустрою.

Присутні обговорили пропозиції землевпорядних організацій, які презентували свої послуги на засіданні. Після виготовлення та погодження документації, міська рада прийматиме рішення про її затвердження та передачу земельних ділянок у власність, а далі – реєстрація права власності на ділянки та отримання громадянами свідоцтв про право власності на землю.