Херсонські школярі долучилися до акції «Допоможемо зимуючим птахам»

9 Лютого 2015 17:55
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Херсонські школярі щороку долучаються до участі  в акції «Допоможемо зимуючим птахам». Починаючи з першого дня зими, учні освітніх закладів міста виготовляють та розвішують годівнички на територіях шкільних подвір’їв та біля власних будинків.

Одночасно, діти ведуть спостереження  за  пернатими, а потім розкривають їх у презентаціях, творчих роботах, плакатах, малюнках, бюлетенях, віршах, оповіданнях про життя зимуючих птахів.

Учні 8 класу  школи № 27, вихованці гуртка «Юні охоронці природи» Центру дитячої та юнацької творчості, провели конкурс на створення кращої годівнички, ознайомилися з різноманітністю зимуючої орнітофауни нашого міста, склали та розповсюдили екологічні листівки із закликом не бути байдужими до зимуючих птахів.

Учні школи № 25 провели акцію, під час якої розповсюдили серед городян інформацію про зимуючих птахів та закликали допомагати пернатим друзям.

В рамках акції пройшли: захист проектів «Допоможемо зимуючим птахам», фотовиставка «Класний кадр», виставка малюнків та плакатів «Брати наші пернаті».

Акція триває, долучайтесь!