Володимир Миколаєнко та депутатський корпус нагородили кращих веслярів року

3 Січня 2015 14:21

 

гребля В академічному комунальному закладі «Херсонська школа вищої спортивної майстерності Херсонської міської ради» пройшла урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів 2014 року. Привітали спортивну еліту міський голова Володимир Миколаєнко, депутати обласної ради Олександр Маломуж і Артем Кіяновський, депутат міської ради Станіслав Трошин.

Кращими спортсменами школи вищої спортивної майстерності у 2014 році назвали, вручивши пам’ятні нагороди, представників фізкультурно-спортивних товариств «Спартак» і «Збройні сили України» Артема Морозова і Дмитра Міхая. Хлопці у 2014 стали переможцями чемпіонату світу та чемпіонату Європи з веслування академічного. Також нагородили призерів міжнародних та всеукраїнських змагань з академічного веслування, веслування на байдарці і каное.

У своєму напутньому слові Володимир Миколаєнко побажав спортсменам не зупинятися на досягнутому і вже в наступному олімпійському році перевищити досягнення своїх старших колег, що знаходяться в залі, серед яких срібний призер Олімпійських Ігор в Сеулі Павло Гурковський.