На Херсонщині міліціонери допомагають родинам переселенців та військовослужбовцям, пораненим в зоні АТО

28 Грудня 2014 11:32

Працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС двічі перерахували одноденний заробіток, всього більше 10 тисяч гривень, на соціально-побутові потреби сімей, які переїхали на Херсонщину з зони проведення АТО. А також для військових Збройних Сил України, які отримали поранення під час участі в антитерористичній операції.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Багатодітні родини змушені були швидко залишати свої будинки, тому залишили там усі речі. Наразі вони потребують найнеобхіднішого: посуду, теплого одягу, комплектів білизни, не вистачає їжі.

Тому працівники НДЕКЦ при УМВС вирішили перерахувати на потреби сімей зі сходу країни свій одноденний заробіток. Крім матеріальної підтримки, міліціонери наразі приносять з дому теплий одяг, консервацію, комплекти постільної білизни, іграшки, які потім відвезуть нужденним родинам.

Також за власною ініціативою працівники НДЕКЦ при УМВС перерахували одноденний заробіток на лікування військовослужбовців Збройних Сил України, які отримали поранення, захищаючи нашу країну.

Це була не одноразова акція, херсонські міліціонери і надалі посильно допомагатимуть своїм співвітчизникам, підтримуватимуть їх у скрутний час.