Цюрупинчани передали батальйону ім. Кульчицького форму

24 Грудня 2014 11:27
www.chevron.com.ua

www.chevron.com.ua

Командування батальйону Національної гвардії імені генерала Сергія Кульчицького зв’язалося з журналістами прес-центру «Наше місто Цюрупинськ», щоб подякувати всім цюрупинчанам, котрі допомогли військовим придбати зимову форму, передає офіційний сайт мерії.

– Дякуємо всім жителям Цюрупинська, волонтерам, керівництву міста, правоохоронним структурам, котрі так оперативно відгукнулися на наше прохання. Тепер у нас є сучасна дуже практична форма. Вона пошита спеціально за заказаними розмірами, не промокає, зберігає тепло. Можна тепер сказати, що ви зігріваєте нас щодня. Вдячні вам. Зараз наш батальйон на ротації, але вже скоро ми знову повертаємося в АТО, тому, думаю, буде у мене можливість сфотографувати наших хлопців у вашій формі, – розповів заступник командира батальйону Олег.

За словами Олега, батальйону Кульчицького цюрупинчани допомогли не тільки з формою, але й з автомобілем, продуктами харчування. Зараз волонтери працюють над тим, щоб спорудити для бійців спеціальний пересувний комплекс, армійський пункт.

– Нам дуже поталанило, що у нас є такі помічники. Не один раз були ситуації, коли ми ділилися продуктами харчування з місцевими жителями в АТО. Ті продукти нам привозили волонтери з Цюрупинська, Херсона. Таку допомогу важко описати словами, тому дякуємо від щирого серця, що ви у нас є, – говорить Олег.

Не так давно нацгвардійців нагородили відзнаками за відданість, хоробрість і мужність. Бійці саме цього батальйону стримували наступ противника з квітня.

Нагадаємо, що керівництво батальйону з проханням надати допомогу у придбанні зимової форми в кількості 40 комплектів для бійців батальйону з вернулося до Цюрупинського міського голови Василя Плотнікова. Збір коштів тривав декілька тижнів: громада міста відгукнулася на прохання військових – трохи більше ніж за два тижня було зібрано більше 35 тис. грн. на пошиття спеціальної форми.