Херсонські міліціонери проводять виховну роботу з підлітками

20 Грудня 2014 11:01

Нещодавно працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Херсонській області спільно з командиром батальйону патрульної служби особливого призначення “Херсон” майором міліції Бушей Ігорем Миколайовичем провели урок патріотичного виховання для учнів гімназії №20 м.Херсона.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Командир батальйону “Херсон”, який безпосередньо брав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції, розповів учням про героїчні вчинки бійців батальйону та військовослужбовців на полі бою. Спілкуючись з працівниками міліції, учні обговорювали різні питання, зокрема й те, якими рисами та здібностями повинні бути наділені справжні чоловіки. Та дійшли висновку, що саме здобуття знань відіграє важливе значення при формуванні характеру справжньої людини.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Від дітей надходило багато запитань, в тому числі і про умови вступу до органів внутрішніх справ та військову службу. Наприкінці заходу діти стоячи аплодували бійцям батальйону «Херсон», які захищали та захищатимуть незалежність нашої Держави.

Прес-служба УМВС в Херсонській області