Волонтери Херсонщини активно допомагають працівникам міліції

17 Грудня 2014 08:28

Нещодавно волонтери спільними зусиллями закупили необхідне захисне оснащення, якого вкрай не вистачало бійцям міліцейських підрозділів, повідомляє прес-служба УМВС України в Херсонській області.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Добровольці обласного управління фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві зібрали кошти і придбали екіпірування для батальйону міліції спеціального призначення «Херсон». Небайдужі херсонці передали бійцям тактичні окуляри для захисту очей та тактичні накладки для захисту колін. Добровольці подякували правоохоронцям-захисникам Батьківщини та зазначили, що готові і далі допомагати органам внутрішніх справ у придбанні захисного оснащення.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Також допомогу правоохоронцям надали благодійний фонд «Захист» і представники УПЦ Київського Патріархату. Священнослужителі церкви Св. Олександри зібрали гроші для того, щоб купити для батальйону патрульної служби міліції захисні накладки для колін. Благодійний фонд «Захист» постійно допомагає та співпрацює з міліцією Херсонщини. Учасники фонду знаходять можливість придбати необхідні знаряддя та екіпірування.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Не залишились осторонь і учасники профспілки атестованих працівників міліції. Для спецпідрозділу «Сокіл» вони закупили набір зимового одягу снайпера.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Неоціненну допомогу херсонським міліціонерам надав представник миколаївської громадської організації «Закон і порядок». Він відгукнувся на прохання допомогти херсонським правоохоронцям у виготовленні підставки для кулемета ДШК. Миколаївські волонтери самі розробили та виготовили полегшений варіант підставки для крупнокаліберного кулемета Дегтярьова-Шпагіна.

– Захисне екіпірування, яке ми отримали від волонтерських організацій, дуже важливе під час несення служби на блок-постах або під час охорони громадського порядку. Адже під час можливих сутичок правоохоронці будуть захищенні від травм, – зазначив начальник УМВС Артур Мєріков.