У Скадовську відзначили День волонтера та День Збройних сил України

8 Грудня 2014 22:21
6 грудня у Скадовському районі урочисто відзначили День волонтера та День Збройних сил України, повідомляє прес-служба Скадовської райдержадміністрації. Сьогодні ці два свята як ніколи переплелися воєдино, як вияв прагнень до миру та злагоди.
skadovsk.com

skadovsk.com

За ефективну співпрацю з органами виконавчої влади, проявлену благодійність та з нагоди відзначення Всесвітнього дня волонтерів відзначили членів правління Благодійного фонду «Разом» – Сергія Найденка, Владислава Мартинова та Миколу Литвиненка. Також відзначили приватного підприємця, засновника, голову благодійної організації «Благодійний фонд «Разом» Артема Гришка, начальника штабу Скадовської сотні народної самооборони, засновника волонтерського руху в Скадовському районі Володимира Курікова.
skadovsk.com

skadovsk.com

За бездоганну самовіддану військову службу, сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, вірність військовим традиціям і відданість Батьківщині та з нагоди 23-ї річниці Збройних Сил України відзначили капітана Збройних Сил України, заступника командира з технічної частини військової частини А2845 Міністерства оборони України Ігоря Шешина та інших.
skadovsk.com

skadovsk.com

На урочистому заході, вшановуючи подвиг військовослужбовця, Анатолію Олійнику присвоєно звання «Почесний громадянин Скадовського району (посмертно)». Голова райдержадміністрації вручив нагрудний знак і посвідчення матері полеглого.
У рамках відзначення Дня Збройних Сил України, Скадовська територіальна рота охорони прийняла присягу. 40 мужніх чоловіків урочисто присяглися на вірність українському народові.
Всіх присутніх привітали святковим концертом аматорські колективи районного будинку культури. Лунали патріотичні пісні, які супроводжувалися відео-епізодами подій на Майдані. Учні загальноосвітніх навчальних закладів району поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні», місць поховань героїв-синів Скадовського краю, які загинули під час виконання службового обов’язку на Сході України – Віталію Бєлікову та Анатолію Олійнику.