У Бериславському медичному коледжі провели конкурс патріотичної пісні

7 Грудня 2014 11:14
rdaberislav.ks.ua

rdaberislav.ks.ua

На передодні  Дня Збройних Сил України студенти та викладачі  Бериславського медичного коледжу відвідали та привітали  захисників  Вітчизни, які несуть службу в 4-му дивізіоні Херсонської гвардійської зенітної ракетної  бригади ордена  бойового Червоного прапора із Днем Збройних Сил України та передали їм волонтерську допомогу у вигляді медичних препаратів.

Також, 4 грудня викладачем  курсу  “Захист Вітчизни“ Олександром  Жуковським організовано  конкурс патріотичної пісні, в якому брали участь студенти І курсу  коледжу.

Почесними гостями  конкурсу стали  в.о. військового комісара  Бериславського районного військового комісаріату лейтенант Сергій Колб та  старший офіцер відділення військового обліку Бериславського військового комісаріату  капітан  Олександр Лукомець.

Конкурсна програма включала в себе стройову підготовку, конкурс плакатів на патріотичну тематику та виконання  патріотичних пісень. Близько 50 студентів  розгорнули прапор  нашої держави та  хором виконали  Гімн  України.

rdaberislav.ks.ua

rdaberislav.ks.ua

Журі, до якого ввійшли  почесні гості, відмітили високий рівень підготовки студентів  та нагородили усіх почесними  дипломами. Студенти  передали плакати  солдатам, які воюють в зоні АТО, а також свої  сподівання на те що всі повернуться додому живими і здоровими.

rdaberislav.ks.ua

rdaberislav.ks.ua

bmu.ks.ua

bmu.ks.ua

За матеріалами сайту Бериславського медичного коледжу