Вихованці товариства «Інваспорт» привезли до Херсона «золото»

4 Грудня 2014 09:14
city.kherson.ua

city.kherson.ua

В останні роки представники херсонського «Інваспорту» зробили значний крок уперед. Здобуто багато медалей різного ґатунку. Цей рік також був багатим на успіхи. Так, лише з останньої ХХІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір себе» з плавання, херсонці привезли 19 медалей, з яких 9 – золоті. Міський голова привітав юних спортсменів, тренерів, батьків з успішним роком.

«Я вітаю кожного з вас. Ви здобуваєте перемоги для нашого міста, нашої країни. Забезпечуєте підтримання іміджу Херсона, як міста високих спортивних досягнень. Знаю, що щодня ви стикаєтеся з чималими труднощами. Однак, обіцяю, що міська влада не залишить вас один на один із проблемами. Поступово ми покращимо ситуацію», – сказав міський голова.

На питання однієї із гостей заходу щодо доступності громадського транспорту, магазинів та іншого для «візочників» Володимир Миколаєнко повідомив, що перед міськими перевізниками ставиться завдання покращувати якість рухомого складу, оновлювати його з врахуванням особливих потреб інвалідів. Також, він наголосив, що під час будівництва чи реконструкції будь-яких установ, організацій тощо обов’язковою умовою є будівництво пандусу.

Ігор Пастух вручив спортсменам-переможцям дипломи та медалі. «Велика честь нагороджувати тих, хто став для всього суспільства прикладом незламності, цілеспрямованості, віри у власні сили і спроможності досягати найвищих результатів. Для всієї херсонської громади ви є прикладом того, як щоденна копітка праця й наполегливі тренування дозволяють людині сягнути вершин спортивного олімпу», – сказав він.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський головазапевнив, що зробить все для всебічного розвитку спорту в нашому місті, збереження, реконструкції і розширення мережі спортивних об’єктів.