На Херсонщині правоохоронці здали кров для поранених бійців у зоні АТО [Відео]

3 Грудня 2014 13:40

Уже більше півроку на Херсонщині активно діє соціальний проект “Банк крові МВС”. За цей час до акції долучилися працівники міліції Херсона і Скадовська. 2 грудня День донора пройшов і у місті Нова Каховка.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

До заходу активно долучилися працівники Новокаховського міськвідділу міліції. Вони розуміють наскільки донорська кров важлива для поранених бійців АТО. Попри це, у разі необхідності, кров може знадобитися ветеранам органів внутрішніх справ або членам сімей міліціонерів. У цей день кожен донор здав по 450 мл крові.

– Коли працівники міськвідділу дізналися, що незабаром у них теж буде можливість поповнити «Банк крові», то одразу закликали до участі членів своїх родин. Кілька дівчат слідчих, навіть не зважаючи на свій юний вік і малу вагу, одними з перших записалися у список донорів. Сюди прибув 31 працівник міліції, тобто десь кожний третій виявив бажання здати кров. Сьогодні в такий не легкий час, коли кров являється таким дефіцитом в медицині, ми хочемо прийняти активну участь в цьому і поповнити здоровою кров’ю запаси, – зазначає начальник Новокаховського міськвідділу міліції Володимир Калашнік, який теж вкотре став донором.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області