Херсонська торгово-промислова палата сприяє екологічному вихованні школярів

1 Грудня 2014 15:20
tpp.ks.ua

tpp.ks.ua

У рамках Екологічного Форуму «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета», ініціатором якого протягом кількох років є Херсонська торгово-промислова палата, в ряді дитячих навчальних закладів обласного центру протягом тижня екології проводився цикл заходів: екологічні вечори, флеш-моби, конкурси.

Так, 20 листопада в 9-ти школах міста одноразово пройшли зональні змагання команд старших школярів з екологічного брейн-рингу. Організатором змагань виступила дитяча комісія з екології міського учнівського парламенту при управлінні освіти Херсонської міської ради. Парламентом були розроблені питання для учасників брейн-рингу, сценарій його проведення. Членами конкурсних журі були самі старшокласники – представники органів шкільного самоврядування. У якості почесних гостей в місця проведення змагань були запрошені представники Херсонської торгово-промислової палати.

Слід зазначити, що рівень змагань виявився дуже високим. Не кожен дорослий зміг би відповісти на запропоновані учасникам питання, пов’язані з різними аспектами екології, та ще й у режимі обмеженого часу. Але школярі  справлялися і з важкими питаннями, і з завданнями для капітанів команд, і з домашніми завданнями.

Однією зі шкіл, де проводилися змагання, була спеціалізована школа №30. Тут за право називатися переможцями змагалися команди з 8-ми шкіл міста.

У підсумку призові місця розподілилися наступним чином:

1-е місце – команда школи №30
2-е місце – команда школи №6
3-е місце – команда школи №28