У Чаплинському районі допомогу отримує більше сотні переселенців

29 листопадаа 2014 09:20
9310_thumbЧаплинським управлінням соціального захисту населення взято на облік 107 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, з них: 25 дітей, 45 пенсіонерів, 16 інвалідів та 21 особа працездатного віку.
За призначенням щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг звернулося 44 сім’ї, з них 16 сім’ям зазначена допомога буде виплачена в сумі 34,0 тис грн, решта справ перебуває на опрацюванні в Херсонському центрі по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та в управлінні соціального захисту населення районної державної адміністрації.
До Центрального банку інвалідів внесено одного інваліда з числа переміщених осіб для забезпечення технічними засобами реабілітації. В районі діє координаційний штаб, який займається вирішенням питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.