Нововоронцовці продовжують допомагати військовим

28 листопадаа 2014 16:26
nvrda.org

nvrda.org

27 листопада делегацією волонтерів Нововоронцовщини було  доправлено на  блокпост Херсонської області в смт. Каланчак чергову гуманітарну допомогу.

Серед відправленої допомоги близько 1,5 тонни продуктів харчування, понад  300 літрів домашньої консервації, теплі речі, ковдри,  засоби особистої гігієни, медикаменти. Продукти харчування та речі були зібрані  волонтерами району  –  найактивнішими з них стали вчителі, учні та  батьки всіх загальноосвітніх шкіл району. Робота по збору речей та продуктів для бійців Збройних Сил України продовжується. Наступну відправку допомоги заплановано на  04 грудня.

Підтримати волонтерський рух, спрямований на допомогу військовослужбовцям можна за нижчевказаною адресою та банківськими реквізитами:

Смт. Нововоронцовка, вул. Гагаріна, 4 (п’ятиповерхове приміщення, вхід зі сторони музею,  телефон  2-18-66).   Пункт прийому працює щодня, крім суботи і неділі, з 8 до 16.00 години.  Допомога приймається у вигляді:

  • одягу великих розмірів– тепле взуття, рукавиці, теплі носки, в’язані шапки, шарфи, нижня білизна, светри, кофти;
  • продуктів харчування– овочі, картопля,  фрукти, консервація, крупи, чаї, сухофрукти, мед, цукор, горіхи, лікарські трави для чаїв; засобів обігріву,коштів.
nvrda.org

nvrda.org

В ощадному банку  відкрито благодійний рахунок  для військовослужбовців , що знаходяться в зоні АТО, поранених, біженців та вимушених переселенців, постраждалим в результаті  військових дій, дітям з ОНКО захворюваннями  :

ТВБВ №10021/086 філії –Херсонське обласне управління АТ «Ощадбанк»

МФО 352457, Ідентифік.код 2789309429

Розрахунковий рахунок №26257500045610 ««Нововоронцовський територіальний центр соціального обслуговування населення».

За матеріалами сайту Нововоронцовської РДА