У містах та селах Херсонщини допомагають солдатам-землякам [Відео]

24 листопадаа 2014 09:14

Волонтери та активісти з усієї країни продовжують допомагати своїй армії. Цюрупинськ та села району не виняток.

Ось приклад того, як в с. Козачі Лагері активісти громадської організації “Козацька Варта” забезпечують усім необхідним своїх односельців, які проходять службу в Збройних силах України.

А це вже цюрупинчани, зі сльозами на очах печуть ночами пироги і збирають теплі речі своїм хлопцям. До пізньої ночі мешканці міста телефонують волонтерам з ГО “Олешківський Спас” і передають їм свої посилки і передачі – у кого що є. Бабуся пенсіонерка банку смальцю дала, сусідка консервацію та нові ватяні штани принесла, а ще одна жінка передала 200 гривень, на шкарпетки солдатам. І так кожен день…

Далі на складі місцевих активістів всі ці речі перебираються, пакуються і відправляються в міру потреби в військові підрозділи по всій країні. Наприклад в понеділок, 24 листопада, зібрані речі будуть передані проїжджаючою колоною військових у Дебальцеве. Неможливо зрозуміти та усвідомити те, що зараз на душі у матерів тих хлопців, які в даний момент знаходяться в зоні проведення АТО. Сусіди, друзі, знайомі та активісти, як можуть підтримують їх і разом вони роблять все можливе, для миру на нашій землі.

1416763130_clipboard01

1416762909_izobrazhenie-509