Спецроті міліції УМВС Херсонщини подарували приціл нічного бачення

23 листопадаа 2014 13:10

Вартість цього приладу складає близько 26 тисяч гривень. За його допомогою міліціонери зможуть виконувати особливо важливі завдання по вистежуванню та знешкодженню організованих злочинних груп.

http://mvs.gov.ua/

mvs.gov.ua

Працівники благодійного фонду “Захист” та небайдужі підприємці продовжують допомагати херсонським силовикам. Дізнавшись, що спеціальна рота міліції терміново потребує приціл нічного бачення, працівники фонду “Захист” звернулися до підприємців з проханням допомогти своїм захисникам. Підприємці одразу ж відгукнулися, знайшли можливість та упродовж кількох днів придбали приціл нічного бачення.

– Ми дуже вдячні за допомогу нашим друзям з благодійного фонду та підприємцям, які об’єдналися заради спільної мети – забезпечення правопорядку в області. Цей дороговартісний прилад допоможе міліціонерам не лише виконувати важливі службові завдання, вчасно помітити ворога, а і збереже життя правоохоронців, – зазначив начальник Управління МВС Херсонщини Артур Мєріков.

http://mvs.gov.ua/

mvs.gov.ua

Працівники спеціальної роти міліції одразу ж оцінили усі можливості та технічні характеристики приладу, який може працювати в штатному режимі у найнесприятливіших погодних умовах від мінус 20 до плюс 50 градусів. Також приціл нічного бачення стане у нагоді херсонським міліціонерам, які наразі несуть службу в зоні проведення АТО.

Правоохоронці вкотре подякували благодійникам за таку неоціненну допомогу та зробили пам’ятне фото.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області