Благодійний фонд “Разом” підтримує військових Скадовського району

21 листопадаа 2014 09:34
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

За вересень-жовтень членами районної благодійної організації «Благодійний фонд «Разом» надана вагома допомога військовим Скадовського району, що служать у Збройних силах України, в Національній гвардії та в добровольчих військових формуваннях.

За цей час придбано:
– два бронежилета на суму 6000 грн для бійців мобілізованих з району;
– військової амуніції (зимова військова форма, термобілизна) на суму 9595 грн;
– відправлено лікарських засобів на суму 2044 грн;
– закуплено дизельного палива для доставки вантажу в зону АТО на суму 2300 грн;
– систематично на передову від мешканців Скадовського району до бійців доставляються теплі речі, медикаменти та вітамінізовані продукти харчування (овочі, фрукти, варення з ягід, м’ясні продукти  свіжі та консервовані).
З метою створення належних умов проживання та забезпечення особового складу військових частин надана матеріальна допомога в розмірі більше 6,5 тис. грн. Мешканцями Скадовського району передано до військової частини 25 електричних обігрівачів. Важливою частиною в роботі фонду є допомога малозабезпеченим біженцям зі сходу України та окупованої території АР Крим, малозабезпеченим громадянам Скадовського району. Надана матеріальна та фінансова допомога 28 сім’ям із дітьми, що опинилися в скрутному становищі.
Видано переселенцям продуктових наборів на суму 2100 грн. Забезпечено теплим одягом та гігієнічними засобами 67 чоловік. Надана фінансова допомога трьом сім’ям з дітьми (переїзд до постійного місця проживання, на ліки хворим дітям) на суму 3162 грн. Благодійний фонд активно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами району. Так, спільними зусиллями проведено акцію «Діти Скадовська – дітям Донеччини». За зібрані кошти закуплено та відправлено на Схід України продуктів на суму 12 465 грн.
На засіданні ради оборони району голова районної державної адміністрації Юрій Бобилєв зазначив: “Діяльність фонду і роботу людей, які працюють в ньому, важко переоцінити. Важливо, що наші військові і члени їх сімей, у скрутну хвилину, не залишаються наодинці”.