Добровольці різного віку, професій і звань захищають Херсонщину

20 листопадаа 2014 09:41
Воїни окремого мотопіхотного батальйону «Сармат» несуть бойову службу на блокпостах по охороні та обороні стратегічних об’єктів у Херсонській області, повідомляє командування ОМГ «Полісся».
Особовий склад батальйону, який складається з мобілізованих військовослужбовців, добровільно пішли до лав Збройних Сил України захищати країну від ворога.
Зараз вони сумлінно виконують свої функціональні обов’язки. Не дивлячись на труднощі, з якими стикаються військовослужбовці, вони усвідомлюють важливість виконання завдання, яке стоїть перед військовою частиною.
Серед особового складу особливо слід відзначити лейтенанта А.В. Наумова, солдата К.А. Боровського, прапорщика А.А. Іваннікова, молодшого сержанта С.В. Самойлова, які з першого дня служби показали себе як відважні, сумлінні військовослужбовці, на яких можуть розраховувати у важку хвилину товариші по службі.
Серед добровольців люди різного віку, професій і звань. Одна з легенд батальйону – старший лейтенант Олександр Ейвальдович  Детцель (на фото).
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua