Студенти аграрного університету допомогли вимушеним переселенцям

18 листопадаа 2014 17:23
city.kherson.ua

city.kherson.ua

У Херсонському державному аграрному університеті відбулась благодійна акція під гаслом «Постраждалим від бойових дій в зоні АТО». Основною метою благодійної акції було об’єднання студентів ХДАУ у вирішенні нагальних проблем та допомога переселенцям із зони АТО.

Акція проходила за підтримки адміністрації вищого навчального закладу. Організатором благодійної акції  виступила  Первинна Профспілкова організація студентів  ХДАУ в особі заступника глави профспілки університету студентки 4 курсу Бевз Тетяни.

Тривала вона понад місяць, за цей період активісти акції сформували 50 соціальних пакетів, в яких було по 3 найменування продукції (з довгим терміном придатності). Акція була спланована за попередньою домовленістю з Міським координаційним центром по роботі з особами та сім’ями, які прибувають до м. Херсона з Донецької, Луганської областей та АР Крим. Сформовані соціальні пакети були передані до Херсонського відділення  «Крим SOS».

Нагадуємо, що:

Херсонське відділення  «Крим SOS» знаходиться за адресою – м. Херсон, пров. Спартаківській 40 (район обласного військового комісаріату),

Міський координаційний центр по роботі з особами та сім’ями, які прибувають до м. Херсон з Донецької, Луганської областей та АР Крим знаходиться за адресою – м. Херсон, просп. Ушакова 37, каб. 109, тел. (0552) 49-60-66.