У Новій Каховці провели конференцію учнівського самоврядування

14 листопадаа 2014 16:00
oda.kherson.ua

oda.kherson.ua

12 листопада відбулася VIII міська конференція учнівського самоврядування, учасниками якої стали 90 школярів міста з 13 загальноосвітніх навчальних закладів.

На конференції  було підведено  підсумки громадської активності навчальних закладів у міському шкільному житті. Лідером стала ЗОШ №10 (представник школи в Міській раді учнівського самоврядування – Бабаєв Ігор). За спеціальною шкалою оцінювання  школа набрала 113,5 балів. На другому місті – СЗОШ №8 (Білім Андрій) – 110 балів. Третє місце посіла  ЗОШ №3 (Шахматова Анастасія) – 98 балів.
Учні також визначили пріоритетні напрямки роботи на наступний навчальний рік та вирішили внести певні корективи в свою роботу. Так, було  запропоновано не обирати голову учнівської ради під час конференції, як це було раніше. Ця «посада» до кінця грудня залишатиметься вакантною, а члени ради отримають нагоду ближче познайомитися один з одним та оцінити претендентів за результатами їхньої роботи.
Крім того, активісти цього року надали кожній школі право самостійно визначити кількість делегатів у раду. Адже, як відзначають діти, важливо уникати формального підходу до справ: головне не кількість, а якість.