Авіарейсом Херсон-Стамбул-Херсон скористувалося понад 3400 пасажирів

13 листопадаа 2014 07:10
http://www.oda.kherson.ua

http://www.oda.kherson.ua

Аеропорт «Херсон» з 15 жовтня здійснив вже майже 20 регулярних рейсів Херсон-Стамбул-Херсон та прийняв понад 3400 пасажирів.

Регулярний авіарейс за маршрутом Херсон-Стамбул-Херсон користується сьогодні неабияким попитом, не дивлячись на завершення курортного сезону.
«Херсонський аеропорт має регіональне значення. Головною метою є швидка, безпечна та комфортна доставка наших пасажирів до найближчих міжнародних аеропортів», – зазначив в.о. керівника КП «Херсонські авіалінії» Григорій Усік.
На даний момент аеропорт «Херсон» готується до зимового періоду. Встановлено світлосигнальне і радіотехнічне обладнання, ведеться його налагодження. Його використання дозволить здійснювати рейси при погіршенні погодних умов. Також планується розширення залу вильоту та прильоту.
Крім того, на даний момент ведуться переговори з авіакомпанією “Узбецькі авіалінії” про відкриття рейсу Херсон-Ташкент та з представниками авіакомпаній Польщі, Азербайджану.
Регулярні рейси до Стамбулу і в зворотному напрямку відбуваються чотири рази на тиждень – у середу, п’ятницю, суботу та неділю. Щоразу авіарейс  приймає більше ста пасажирів.
Квитки на літак можна придбати безпосередньо в аеропорту, в касах компанії «Turkish Аirlines», на  офіційному сайті авіакомпанії та на будь-яких авторизованих онлайн-сервісах продажу авіаквитків. На сьогоднішній день вартість квитка в обидві сторони становить 1940 грн.
«Я бачу, як стрімко розвивається Херсонська область. Відновлення Аеропорту – дуже великий крок для Херсонщини, адже це свого роду міст, який з’єднує Європу та ваш край», – наголосив комерційний директор авіакомпанії «Turkish Аirlines» в Херсонській області Якуп Гюль.