Херсонці підтримали акцію “Україна – це я”

8 листопадаа 2014 20:57
Фото Івана Антипенка

Фото Івана Антипенка

Сьогодні на площі Свободи біля монументу Пам’яті Небесній Сотні зібралися небайдужі до долі своєї країни мешканці Херсона, щоб з упевненістю заявити – «Україна – це я», запаливши сотні свічок по контуру гербу України. Акція мала на меті підтримати військових, які обороняють територіальну цілісність нашої держави в зоні проведення АТО та об’єднати українців навколо ідеї захисту Батьківщини.

Головному дійству вечора передувала концертна програма: місцеві таланти виконували народні та авторські пісні, читали вірші, херсонська естрадно-циркова студія “Джин Рох” презентувала шоу з вогнем.
Фото Івана Антипенка

Фото Івана Антипенка

Під час заходу люди збирали воїнам, що знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, речі та ліки, писали листи підтримки та подяки.

Візитівкою акції було те, що учасники одягнули на руки жовті пов’язки (як у українських воїнів АТО), на яких написали «Україна – це я».
А о 18.30, одночасно з усією країною, присутні запалили великий, викладений зі свічок  герб України як символ солідарності з загиблими в зоні АТО воїнами.
По завершенню акції люди вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до монумента Пам’яті Небесної Сотні.
http://most.ks.ua

www.oda.kherson.ua