Урок патріотизму для вихованців обласної школи-інтернату від працівників міліції

7 листопадаа 2014 11:29
http://mvs.gov.ua

http://mvs.gov.ua

Зустрічі співробітників обласної міліції з дітьми вже давно вийшли за рамки звичайних профілактичних бесід. Сьогодні їх підґрунтям є дружба і довіра. Підлітки із задоволенням довіряють старшим товаришам в погонах свої таємниці та чекають вичерпних порад, як вчинити в тій чи іншій ситуації.

Метою чергового відвідування правоохоронцями підшефних стало бажання виховати у дітей дух патріотизму та національної свідомості. Отже, психолог ХМУ УМВС підполковник міліції Олена Крипчак в своїй промові насамперед розповіла про те, як важливо дотримуватись норм моралі, бути чесними та справедливими і, що кожна людина несе відповідальність за свої дії не тільки перед законом, а й своєю совістю.

Після захоплюючої бесіди з міліціонерами для дітей виступили артисти обласного палацу молоді та спорту. Діти із захопленням слухали авторські та народні українські пісні і вірші.

За словами начальника ХМУ УМВС України в Херсонській області Романа Панасюка, постійна увага з боку міліціонерів до вихованців підшефних закладів – це добра традиція, яка залишається незмінною протягом багатьох десятиліть.

«Працівники міліції піклуються не тільки про правове виховання підростаючого покоління, а й допомагають зробити правильний вибір життєвої позиції. Думаю, що сьогодні діти гарно і цікаво провели час, знов відчули турботу та небайдужість з нашого боку. Сподіваюсь, що дехто з них всерйоз замислився над тим, щоб присвятити себе служінню Закону та українському народу», – зазначив Роман Панасюк.