Лікарні області надають допомогу військовослужбовцям із зони АТО

4 листопадаа 2014 09:30
8937_thumbЗа інформацією Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, з 01 вересня в медичних закладах області на стаціонарному лікуванні перебували 22 військовослужбовця, які проходили службу в зоні АТО. З них 14 – в лікарні УМВС України в Херсонській області.
При цьому, в Херсонській обласній лікарні проходило лікування 5 бійців, по одному в Бериславській, Генічеській та Цюрупинській центральних районних лікарнях.
Нагадаємо, що лікування військовослужбовцям надається абсолютно безкоштовно.  Солдатам створені всі належні умови для реабілітації, відновлення фізичного та психічного здоров’я.
Наразі в Бериславській центральній районній лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває одна постраждала особа в зоні проведення АТО. Військовослужбовець був госпіталізований 28 жовтня в травматологічне відділення з діагнозом – вогнепальне наскрізне поранення правої ступні, вогнепальний уламковий перелом І плюсневої кістки правої ступні.
Крім того,  військовополоненим – жителям області, які у неділю, 02 листопада, повернулися додому з зони АТО, медичні заклади області готові надати всю необхідну допомогу. Зараз же солдати відпочивають вдома зі своїми рідними.