У Цюрупинську відбулася патріотична акція

3 листопадаа 2014 10:41

1414971060_clipboard015Вчора представники декількох громадських організацій Херсонщини провели раніше анонсовану патріотичну акцію в Цюрупинську – “Автопробіг пам’яті про загиблих героїв”. Центральними вулицями міста проїхала колона прикрашена національною символікою. По дорозі маршруту машини сигналили, що б жителі Цюрупинська не забували про свої хлопців, які зі зброєю в руках захищали мир в наших будинках.

Після кола пошани колона вирушила на кладовище, де був встановлений флагшток на могилах Геннадія Кіпішинова та Дениса Бегіу. Фінальним етапом у проведенні акції стало загальне виконання гімну України і молитва за загиблими героями.

1414971095_clipboard22Місцевий активіст Дмитро Воронов у своєму блозі зазначив: “Окремо хотілося б відзначити, що даний захід проходить у всіх населених пунктах області, в які постукало горе із зони проведення АТО. Ми всі сподіваємося, що війна скоро закінчиться. Що матері Росії та України більше не будуть лити сльози за своїми синам через імперські амбіції одного єдиного диктатора, якого сьогодні одноголосно засуджує весь цивілізований світ. Бог все бачить – українці ні на кого не нападали і зла нікому не бажали. Але, за свою країну, за свою землю і свій народ – ми готові і будемо йти до кінця!”.