«Кристал» і «Скала» розійшлися миром

3 листопадаа 2014 12:22
http://fckristal.com

http://fckristal.com

У суботу, в останньому домашньому матчі цього року «Кристал» протистояв стрийській «Скалі». У першому колі в ході зустрічі цих команд «малиново-зелені» врятувалися від поразки на останніх секундах завдяки дивовижному голу свого кіпера. Цього разу херсонці мали чудову нагоду для реваншу. Знову «Кристал» вів у рахунку, але до фінального свистка перевагу не втримав.

Обидві команди активно почали гру. Чудову нагоду відзначитись уже на 5-й хвилині мали гості. Подачу з кутового замикав нападник стриян, але Касперович, обравши правильну позицію, впевнено зафіксував м’яч у руках. Незабаром Цюцюра не реалізував стовідсотковий вихід віч на віч. На таку «нахабність» гостей «Кристал» відповів лиш ближче до середини тайму. Спочатку Мартян ледь не розстріляв ворота Данковича впритул, але його врятував захисник. А подачу з кутового міг результативно замикати Ткачов, однак м’яч «звалився» з ноги захисника. Херсонці намагалися ще більше загострити гру. Але серйозно потурбувати воротаря «Скали» господарі не змогли. Гості теж не показали зразкової гри в атаці. На перерву пішли за рахунку 0:0.

Початок другого тайму був же за «Кристалом». На вістрі атаки опинився Мартян. Віктор пробив під дальню стійку, м’яч влучив у каркас воріт, потім у захисника – і перетнув «стрічку»!

http://fckristal.com

http://fckristal.com

Після забитого голу господарі частково віддали ініціативу стриянам. Ті саме намагалися зрівняти рахунок. На половині поля «Кристала» почали виникати стандарти: дрібні порушення і кутові. Одним із таких «Скала» й скористалася. Подачу з кутового на дальній стійці замкнув Подоляк, якого залишили неприкритим наші оборонці.

До кінця гри господарі не змогли забити вдруге. Гості особливо й не старалися, іноді тягнули час, видно було, що нічия на виїзді їх влаштовувала. Перед заключним 16 туром «Кристал» набирає 21 очко і розташовується у середині турнірної таблиці. 8 жовтня на підопічних Сергія Шевцова очікує виїзна зустріч із «Кремнем».