У Нижньосірогозькому районі увіковічать пам’ять Героїв АТО

29 Жовтня 2014 13:22
1403674387_original

litsa.com.ua

Про роботу з підготовки та реалізації в районі заходів з увіковічення пам’яті військовослужбовців, які загинули під час виконання завдань у зоні АТО йшлося на засіданні «круглого столу», яке відбулось 27 жовтня.

З основними положеннями рекомендацій для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо заходів, пов’язаних із героїзацією осіб, які віддали життя за незалежність України, вшанування їх пам’яті, патріотичного виховання та консолідації Українського народу, розроблених Українським інститутом національної пам’яті, ознайомила заступник голови райдержадміністрації Людмила Гладун.
Учасники «круглого столу» обговорили рекомендації та внесли свої пропозиції до плану підготовки та реалізації в районі заходів з увіковічення пам’яті військовослужбовців, які загинули під час виконання завдань у зоні АТО. Директор Нижньосірогозької ЗОШ проінформувала про проведену роботу по патріотичному вихованню молоді та встановлення куточку пам’яті загиблого вояка АТО, колишнього учня Нижньосірогозької ЗОШ Анатолія Шиліка.
Крім того, в загальноосвітніх школах проводяться зустрічі з військовослужбовцями, які повернулися із зони антитерористичної операції, конкурси малюнків, в бібліотеках організовано тематичні виставки.