Сьогодні у Херсоні відбудеться Кубок з риболовлі

24 Жовтня 2014 10:12
image description

http://fsfu.org.ua

Сьогодні у Херсоні відбудеться VI Відкритий кубок Херсонської області з ловлі хижої риби спінінгом з човна. Організатором турніру виступає Херсонська обласна федерація риболовного спорту.

Змагання буде проходити в два тури, тобто 2 дні. Тривалість одного туру – 8 годин. Турнір проводитиметься згідно всіх норм та положень статуту Федерації риболовного спорту. Контрольну функцію виконуватимуть інспектори Херсонрибохорони, а у залік командам буде йти тільки та риба, котра підпадає під класифікацію узгоджену з рибохороною. Кубок проходитеме за спортивним принципом – після заміру ваги, вилов відпускається. Тобто, змагання не наносять шкоди довкіллю.

Заявки на участь у турнірі подали 15 команд, котрі представляють Херсон, Миколаїв, Одесу, Дніпропетровськ і, навіть, Крим. Особливого статусу турніру надає те, що серед учасників є переможці всеукраїнських турнірів, чемпіони України і, що найголовніше, чемпіони світу. Варто зазначити, що серед цьогорічних учасників є і новачки, котрі теж прагнуть поборотися за головний приз – кубок.

Змагання відбудеться на Дніпрі від Нафтогавані до р. Кошевої. Місце організатори вибрали не випадково, адже у цей період тут найбільше хижої риби. Варто зазначити, що Херсонська федерація на всеукраїнському рівні славиться саме цим видом риболовного спорту.