Автодор у Херсонській області попереджає про погіршення погодних умов

23 Жовтня 2014 13:47

8811_thumbСлужба автомобільних доріг у Херсонській області попереджує, що на території області, у зв’язку з переміщенням південного циклону з Балкан, 24 – 25 жовтня очікуються складні погодні умови. Місцями можливі сильні опади, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Посилення північно-східного вітру до 15-20 м/с, місцями пориви до 25-30 м/с. Зниження температури повітря: вночі до -1 … -6 °С, вдень до +1…+6°С.

Посилення швидкості вітру і опади призводять до складних дорожніх умов і вимагають від водіїв бути уважнішими на дорозі, обмежити швидкісний режим, дотримуватися безпечної дистанції та правил маневрування, з особливою обережністю рухатися по мостам та естакадах, при русі в умовах недостатньої видимості.

Служба автомобільних доріг нагадує водіям про необхідність переходу на зимову гуму, а також використання ланцюгів проти ковзання, укомплектувати автомобілі шанцевим інструментом та тросами, перевірити гальмівну систему і світлотехніку, склоочисники, дотримуватися правил паркування.